Pitta Regenesis – Het is de schoonheidsroutine voor de huid die last heeft van roodheid.

Probleem:

Een kwetsbare gevoelige huid die snel rood wordt bij temperatuursveranderingen. Of die zelfs last heeft van dermatitis, rosacea, couperose of gesprongen haarvaatjes. De huid is snel geirriteerd en jeukt, prikt of brandt. Dit huidtype is snel overbelast. De situatie verergert meestal bij de overgang tussen verschillende seizoenen, bij een verkeerd eetpatroon of tijdens pieken in de hormoonhuishouding (net voor de menstruatie of tijdens de eisprong). De huid reageert overal op en wordt al rood na een warme douche. De roodheid komt vooral voor op het voorhoofd, de wangen, rond de mond, op de kin en in de hals.

Geheim:

LakShmi houdt zich al jaren bezig met onderzoek naar de gevoelige huid en de verzorging ervan en heeft twee nieuwe Pitta rituelen ontwikkeld. Het Regenesis ritueel is een ritueel voor de meer veeleisende huid met problemen zoals dermatitis, rosacea, couperose ontsteking en uitslag. Het heeft een opmerkelijk verzachtende en kalmerende werking en gaat irritatie tegen: de sleutelwoorden zijn beschermen, kalmeren, verfrissen en roodheid verlichten. Er wordt gebruik gemaakt van herstellende actieve ingrediënten zoals blauwe kamillie en aloë vera en de Regenesis creme is op basis van Zanthalene (medisch hulpmiddel). De Creme verlicht roodheid en een jeukende huid dankzij de unieke formule.

Resultaten

De Pitta rituelen bieden de huid 24 uur lang hydratatie, bescherming tegen omgevingsinvloeden en herstel van de huid. De Regenesis-schoonheidsroutine biedt onmiddellijke verlichting voor de overgevoelige huid bij acute fasen. Al een paar dagen nadat de producten voor het eerst zijn aangebracht verdwijnt roodheid, kalmeert de huid en wordt de teint weer egaal. Regenesis biedt verlichting en een antwoord op de meest veeleisende en snel geirriteerde huid, zonder dat er cortison moet worden ingezet.

Sommige ernstige huidproblemen kunnen vaak alleen worden opgelost met cortison, wat de situatie alleen tijdens het gebruik ervan verbetert. Dermatitis, rosacea, couperose, ontsteking, irritatie, jeuk: het antwoord op al deze problemen is het Pitta Regenesis-ritueel. Als u alle al heeft geprobeerd voor uw overgevoelige huid, maar vooralsnog geen bevredigende en duurzame resultaten heeft behaald, kan Regenesis u de oplossing bieden die uw huid nodig heeft. Voor acute problemen raden we aan om de creme twee keer per dag aan te brengen tot de huid stabiliseert.

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2022 PediCare Naturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel