Elk jaar eindigt er 14.000 ton Zonbescherming in de zee, met alle schadelijke chemicalïen die erin zitten. Gelukkig worden we met zijn allen steeds bewuster. De zonbescherming van Sunveda is natuurlijk door gebruik te maken van al het moois wat moeder natuur ons te bieden heeft. De filisofie van LakShmi is leven in samenwerking met de natuur en het universum. Zowel de oude als nieuwe Sunveda lijn (en natuurlijk ook alle andere LakShmi producten) zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en met zo min mogelijk impact op de natuur. Zo kun jij genieten van al dat moois en toch meewerken aan een mooie schone planeet!

Om onze huid te gaan verzorgen en beschermen komt LakShmi met een volledig "vernieuwde" Sunveda-lijn! 

VITAMINE D 

Onmisbaar voor het leven, de zon verwarmt ons, vult ons met energie, draagt bij aan een positieve mindset en geeft ons een mooie bruine kleur. Maar 'ten koste van alles' bruin worden zonder de juiste voorzorgsmaatregelen kan gevaarlijk zijn voor de huid.

Zonnebrand kan namelijk de huid gevoeliger maken voor allergieën, huiduitslag en zelfs vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

Door vriendelijk te zijn voor je huid en deze met de nodige producten te verzorgen, kun je op een "intelligente manier", een diepe, stralende, langdurige en schadevrije bruine kleur krijgen.

Lakshmi's Sunveda-lijn biedt het juiste product voor een effectieve "voor, tijdens en na" verzorging, afhankelijk van uw huidtype.
Sunveda is dé oplossing voor wie droomt van een mooie zomerse huid maar zich ervan bewust is dat het belangrijk is om de huid te beschermen en gezond te houden door enkele voorzorgsmaatregelen te nemen en hierbij enkel kan genieten van de positieve effecten van de zon!

De gele Sunveda producten bieden bescherming tegen de zon en bevatten een spf UV-filter.

De bruine Sunveda producten gaan dan weer de huid heerlijk verzorgen zowel voor- als na het zonnebaden.

Er zijn nog een paar producten van de oude lijn die we uit verkopen met een mooie korting! Hiervoor geldt dus ook: Op=Op!

 

Sorteer op
 • Sunveda Tanning Oil 200 ml | LakShmi
  Sunveda Tanning Oil 200 ml | LakShmi

  Een natuurlijke olie die helpt een prachtige kleur te krijgen.

  Het geeft de huid onmiddellijk zachtheid en helderheid en intensiveert de bruining door de zon.

  Let op, dit product bevat geen zonnebrandcrème met spf filters.

  € 25,25 € 19,99
 • Sunveda Spray met Bruiningsactivator spf 20 150 ml | LakShmi
  Sunveda Spray met Bruiningsactivator spf 20 150 ml | LakShmi

  Voor wie in korte tijd droomt van een bruine huid.
  Een olie rijk aan plantaardige ingrediënten, gepresenteerd in een innovatieve sprayflacon en geschikt voor alle huidtypes met een gemiddelde UVA en UVB bescherming.

  € 33,50 € 26,99
Sorteer op
© 2020 - 2023 PediCare Naturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel