Pedisil Gel Collectie van Rodiq Footcare

Rodiq Footcare richt zich op de kwaliteit van leven van mensen die met voetproblemen kampen. De Pedisil Gel Collectie is met zorg en aandacht samengesteld en biedt comfort, correctie en bescherming aan de voeten. De producten zijn hypoallergeen, comfortabel te dragen, gemakkelijk te plaatsen en zeer doeltreffend. Rodiq Footcare heeft een compleet assortiment Pedisil Gel Producten die zijn gemaakt van zeer hoogwaardige Silica Gel.

 

Rodiq stelt met Pedisil de mens centraal!​

De zoektocht naar de match tussen de aandoening van de cliënt en het perfecte hulpmiddel ligt aan de basis van Rodiq Footcare.

Het merk Pedisil vertegenwoordigt een hoogwaardige Silica Gel productlijn. Rodiq Footcare heeft daarom een nieuwe generatie siliconen trainers, correctoren en beschermers voor u op de markt gebracht. De Pedisil Gel Collectie biedt de oplossing voor talloze voetaandoeningen en heeft de meest uitgebreide collectie in Nederland. De producten zijn zeer geschikt voor zowel jong als oud. Hoe eerder het probleem wordt aangepakt, hoe effectiever het resultaat zal zijn.

Rodiq Footcare is een familie bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen over medische kennis, voetkundige adviezen, schoenkennis en nog veel meer.

Voor meer informatie: info@rodiq.nl

Onze visie

De Pedisil Gel Collectie van Rodiq is ontstaan uit onze zoektocht naar verlichting van voetklachten aan onze cliënten. Tachtig procent van de pedicure bezoekers ervaart ongemak, pijn of irritatie ergens aan de voeten. Soms gaat het om een tijdelijke aandoening die gemakkelijk te herstellen is, maar soms gaat het over de invloeden van een ziektebeeld zoals Diabetes Mellitus, Reumatische aandoeningen, Artritis of anders. Klachten aan de voeten zoals Hallux Valgus, Bunion of Bunionette, klauw- en hamertenen, (weke) likdoorns, pathologisch eelt, wratten, hielspoor, wintervoeten of tenen, zijn maar een greep uit de mogelijkheden.

De Pedisil Gel Collectie is een levenskwaliteitsverbeteraar. Want, niet meer normaal functioneren wegens een martelende likdoorn, geen wandeling meer kunnen maken wegens een klacht die heel eenvoudig te verhelpen is, is het lijden niet waard. Niet meer kunnen fietsen wegens een doorgezakte voorvoet waarop pathologisch eelt en likdoorns zich nestelen kan zo worden geholpen. Want, Pedisil Gel producten pakken het veroorzaker van het probleem aan.

 

Kennis

De pedicure is de meest gekwalificeerde en getrainde professional op gebied van instrumentale behandelingen. Daarnaast heeft de pedicure veel kennis en ervaring op gebied van de voeten. Ze is in staat om het verloop van een ziekte zoals Diabetes Mellitus, Reuma, Artritis, enz. in kaart te brengen en de nodige middelen in te zetten voor verlichting van klachten.

De Pedisil Gel Collectie implementatie zie ik graag lopen via de vakkundige handen van de pedicure. Kennis en ervaring zijn doorslaggevend. Sommige klachten van de voeten zul je met een Pedisil Gel product niet wegnemen, maar wel verlichten.

We proberen altijd iemands leven draaglijker maken. Andere klachten kunnen in zijn geheel verdwijnen, want Pedisil Gel Producten zijn effectief en doeltreffend voor de periode dat ze nodig zijn.

De Pedisil Gel producten zijn gemaakt van hoogwaardige Silica Gel, zijn corrigerend, beschermend, schokdempend, luchtdoorlatend, hypo-alergeen en antibacterieel.

 

 

Sorteer op
© 2020 - 2023 PediCare Naturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel