Ontelbare bloembezoeken van onze ijverige honingbijen geven FlowerPower

Hallo wij zijn Dorien en Jeroen Vorstman, je ziet ons op de foto samen met onze bijen. Wij ontdekten de verzachtende werking van honing en de krachtige werking van propolis op onze huid. Zo werd het idee geboren om honingcrèmes te maken die wél doen wat het beloofd. Dat lukte! We lieten onze natuurlijke crèmes uitproberen door heel veel pedicures en andere professionals. Ze waren meteen enthousiast! Met onze honingcrèmes willen we een bijdrage leveren aan onze natuurlijke leefomgeving en jouw natuurlijke huidverzorging. Als dat lukt, is onze missie geslaagd.

honingbij onze hofleverancier

Onze Hofleverancier

Onze bijen zijn de bron van al onze producten. Één bij bezoekt 3000 bloemen per dag. Voor één potje honing zijn 6 miljoen bloemen nodig. Daarvoor vliegen honingbijen een keer de wereld rond. Knap werk van onze bijen! 

imkers van la reine dorien en jeroen

La Reine is de koningin

La Reine staat voor schoonheid en is Frans voor koningin het verwijst naar de koningin in het bijenvolk. Zij is de belangrijkste en drijvende kracht, ze is zeer vitaal en ze leeft langer. De andere bijen verzorgen haar volledig. Zonder koningin kan een bijenvolk niet overleven.

 

 

 

Sorteer op
© 2020 - 2023 PediCare Naturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel