Wil jij ook kwalitatief goede chakra oliën kopen? Bij PediCare Naturals kun je al je chakra oliën online bestellen!

De belangrijkste en bekendste chakra’s lopen van de kruin via het voorhoofd de keel en de buik naar de basis van de wervelkolom.

Ze functioneren als een soort transformator van elektriciteit, waarvan de stroomsterkte wisselt. De chakra’s zijn een samenkomst of knooppunt van energie waardoor de energie vrij stroomt, als de chakra’s onderactief, geblokkeerd of overactief zijn dan kan de energie niet goed stromen.

Hierdoor ontstaan er haperingen in de functies van de chakra,’s dit kan zich uiten in bijvoorbeeld een down gevoel, depressie of een hormonale disbalans en hierdoor kunnen er fysieke kenmerken ontstaan. Dit noemen ze psychosomatische klachten.

Als deze disbalans van korte duur is dan zijn de chakra’s instaat zichzelf te herstellen duurt de blokkade langer dan spreekt men vaak al van (chronische stress) dan kunnen we de chakra’s ondersteunen door middel van speciale technieken.

We kunnen de chakra’s beïnvloeden door bijvoorbeeld meditatie, ademhalingstherapie, yoga, kleurmeditatie, essentiële oliën, klank – of soundhealing en edelsteenhealing.

Deze methode kunnen we onszelf eigen maken maar ook zijn ze toe te passen tijdens holistische massage behandelingen.

Ieder chakra correspondeert met een element, kleur, edelsteen speciale essentiële olie, mantra of meditatie.

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2022 PediCare Naturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel