Bij PediCare Naturals doen we ons best om uw bestelling met zoveel mogelijk zorg te verwerken. We proberen alle bestellingen z.s.m. te versturen. Dit betekend dat u uw bestelling binnen Nederland kunt verwachten in 2-5 werkdagen. Naar België kan het 1 dag langer duren en naar Duitsland 2 dagen. Deze tijden gelden mits het bij het koeriersbedrijf niet te druk is. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met uw bestelling, dan zullen wij u dat z.s.m. laten weten.

De standaard verzendkosten binnen Nederland zijn €5,95 en bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden. Binnen de stad Groningen, Hoogkerk en Haren (GN) wordt uw bestelling gratis persoonlijk bezorgd op afspraak!

De meeste Producten die aangeboden worden in onze webshop zijn vanwege hygiënische redenen alleen te retourneren in een ongeopende verpakking en met (indien aanwezig) de verzegeling intact.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pedicare-naturals.nl. Het herroepingsformulier kunt u downloaden via de link rechts onderin de webwinkel onder "Ga direct naar:". Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Sorteer op
© 2020 - 2023 PediCare Naturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel