Wil jij ook Hallux Valgus, Bunion & Bunionette Beschermers kopen? Bij PediCare Naturals kun je al je Hallux Valgus, Bunion & Bunionette Beschermers online bestellen!

Rodiq heeft een een uitgebreide Pedisil Gel Collectie ter bescherming en voorkoming van het Bunion en de Bunionette !
Een bunion is een geïrriteerde of ontstoken zwelling aan de basis van de grote teen. Een bunionette is de naam van dezelfde aandoening aan de kleine teen. De zwelling ontstaat door verdikking van het bot en het onderhuidse weefsel. Ook is vaak de onderhuidse slijmbeurs opgezet. Pedisil biedt verlichting en bescherming aan deze aandoeningen door een uitgebreid assortiment hoogwaardige Silica Gel producten

Bij Hallux Valgus groeit de grote teen door een vergroeiing scheef naar binnen over de andere tenen. Het gevolg is een pijnlijke knobbel aan de buitenkant van de voet, ook wel een “bunion” genoemd. Behandeling lukt vaak met een spalkje die de teen recht houdt, maar bij ernstige klachten is een operatie soms nodig.

Rodiq-Footcare heeft een compleet assortiment Pedisil Silica Gel producten die Hallux Valgus corrigeert en beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals bijvoobeeld verkeerd schoeisel. Maar soms kunnen erfelijke factoren een rol spelen. Waarom een operatie als door training de Hallux Valgus getraind en gecorrigeerd kan worden? Probeer de producten van Rodiq Footcare voor een succesvol resultaat.

Niet alle producten van pedisil zijn standaard op voorraad, maar wel te bestellen. De levertijd bedraagt maximaal 7 dagen.

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2023 PediCare Naturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel