Henna Poeder Donker Rood (Auburn) 100 gr | Henné Color

Artikelnummer: 2H1040
Vorige Artikel 10 van 15 Volgende
€ 6,95 € 2,50
Voorraad 4 stuks

Henna poeder permanente haarkleuring

 • Plantaardig produkt op hennabasis
 • Houdt het haar gezond en vitaal
 • Permanente kleuring voor wekenlang resultaat
 • Prachtige haarkleuren met natuurlijke uitstraling
 • Niet op dieren getest

Henné Color poeder geeft uw haar een langdurige, mooie kleur. Bovendien geeft het uw haar een gezonde glans, veerkracht en bescherming tegen weersinvloeden. Het is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, die bovendien met elkaar gemengd kunnen worden zodat een groter scala aan kleuren bereikt kan worden.

Deze kleuring is plantaardig en wordt niet op dieren getest. Een hennabehandeling heeft een positieve invloed op de gezondheid van uw haar. Het herstelt het haar van de effecten van een chemische behandeling, zoals haarverf of een permanent, echter deze behandelingen kunnen niet te snel na elkaar worden toegepast.

Samenstelling:

 • Organisch henna extract in combinatie met natuurlijke kleurstoffen uit zorgvuldig geselecteerde verfplanten.
 • Bevat géén PPD (p-Phenylenediamine), zware metalen, oxidanten, ammoniak of resorcinol.
 • Bevat géén synthetische geuren.

 

Kleurenkaart henna poeder: welke haarkleur past bij mij?

Henna is een natuurprodukt. We spreken dan ook over een haarkleuring in plaats van haarverf. Het eindresultaat kan verschillen per persoon en zelfs per behandeling, omdat zaken als de natuurlijke haarkleur, de structuur van het haar en zelfs de gezondheidstoestand van de persoon tijdens de behandeling invloed uitoefenen op het resultaat. Op onze Kleurindicatie kaart (zie afbeeldingen) kunt u zien welke kleuren voor u geschikt zijn, en een idee krijgen hoe het eindresultaat er bij u ongeveer uit zal zien.

Probeer eventueel eerst één lok, om het resultaat op uw haar te bepalen.

Grijs

Bij grijs haar is het resultaat afhankelijk van de hoeveelheid pigment die nog in het haar aanwezig is. Kleuren kunnen feller oplichten, of de kleur kan niet pakken, zodat het resultaat niet zichtbaar is. De best kleurende kleur voor grijs haar is over het algemeen de kleur bruin. Kleurt de hennapoeder bij u niet meer volledig? Dan kunt u de kleurcrème van Henné Color, ofwel de Crème Colorante, proberen. Deze kleurt beter op grijs haar.

 

Gebruiksaanwijzing Henné Color henna poeder

 

Benodigdheden: een pakje hennapoeder, een bakje om te mengen, een lepel, een kam, een handdoek, een paar rubber of plastic handschoenen, een plastic haarkapje of plastic zak. Eventueel een fles balsem contitioner en een vettige crème om de huid bij voorhoofd, oren en nek te beschermen tegen verkleuring. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking.

 

1. Doe de hennapoeder in het bakje (bij kort haar is de helft van het pakje voldoende)

 

2. Voeg zeer heet water toe en roer totdat u een gladde pasta heeft. Voeg eventueel wat balsem conditioner toe om de pasta smeuïger te maken en makkelijker aan te brengen. Laat de pasta afkoelen tot een draagbare temperatuur.

 

3. Was uw haar en maak het handdoek droog. (gebruik eventueel de vettige crème om uw huid in te smeren)

 

4. Trek de handschoenen aan en leg de handdoek over uw schouders. Breng de pasta, zo warm mogelijk, op uw haar aan, en masseer de pasta over uw hoofdhuid. Zodra de haarwortels regelmatig bedekt zijn, werkt u de pasta naar de haarpunten toe. Breng de haarpunten samen boven op uw hoofd en trek het haarkapje of de plastic zak over het haar. U kunt hier eventueel uw handdoek nog overheen slaan voor extra warmte. Verwijder eventuele klodders pasta van uw huid om verkleuring te voorkomen.

 

5. Laat de pasta 30 minuten tot 2 uur intrekken, naar gelang de gewenste kleurintensiteit. Hoe langer, hoe intenser de kleur. Voor een kortere inwerkperiode kunt u een haardroger gebruiken. Mensen met een lichte haarkleur hoeven de pasta minder lang in te laten trekken als mensen met een donkere haarkleur.

 

6. Spoel het haar overvloedig met warm water, om elk spoor van de pasta te verwijderen. Eventueel kunt u de laatste keer spoelen met koud water om de geopende haarschubben weer te sluiten.


Henné Color poeder is een langdurige tint-op-tint kleuring. Haarwassen zal de kleur gelijkmatig laten vervagen over een lange periode. Bij regelmatig gebruik wordt de kleur steeds intenser en zal de kleur langer aanwezig blijven.

Voorzorgsmaatregelen

Alle produkten van Henné Color voldoen aan de strenge richtlijnen van de Europese Cosmetica wetgeving; zij zijn derhalve niet schadelijk voor uw gezondheid. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking.

 • Bij het eerste gebruik altijd een allergietest toepassen; ook voor een plantaardig produkt kunt u allergisch zijn. Breng een beetje aangemaakte pasta aan de binnenzijde van de elleboog aan en laat deze minimaal een uur zitten. Als na 24 uur geen allergische reactie heeft plaatsgevonden, kunt u veilig uw haar kleuren.

 • Het wordt aanbevolen om eerst een kleurtest te doen op één enkele haarlok. De henna kan anders reageren naar gelang de aard van onder andere uw eigen haarkleur, de textuur van uw haar, uw gezondheid, andere haarprodukten die u gebruikt of de chemische behandelingen die uw haar heeft ondergaan.

 • Laat 4 tot 6 weken zitten tussen een behandeling met hennapoeder en een chemische behandeling.

 • Kleur nooit de wimpers of wenkbrauwen.

 • Nooit het haar bleken of (chemisch) laten ontkleuren na een hennabehandeling.

 • Veilig te gebruiken tijdens zwangerschap.


 

© 2020 - 2023 PediCare Naturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel