Kalknagel olie | RopaNail

Vorige Artikel 5 van 16 Volgende
€ 14,99

ropaNAIL kalknagel olie - 100% natuurlijk

Kalknagels zijn een hardnekkige aandoening. Het geheim van ropaNAIL is onze eigen, Nederlandse oregano-olie. Door jarenlange ervaring kunnen we de maximale werkende stoffen uit onze eigen geselecteerde oregano-planten winnen. Deze supergeconcentreerde olie is de basis van ropaNAIL en maakt ropaNAIL tot een geconcentreerde en krachtige formule. 

Behandeling kalknagels
Gebruik ropaNAIL direct wanneer u de eerste tekenen van een kalknagel waarneemt. Het is belangrijk om de kalknagel dagelijks te verzorgen. Ook wanneer u geen last meer heeft van de kalknagel adviseren wij om ropaNAIL nog minimaal 2 weken te gebruiken.

Gebruik: U krijgt van ons een flesje olie - 10ml en 5 wegwerp vijltjes. De olie 2x daags op en onder de nagel smeren. 15 minuten in laten werken. Overgebleven olie na 15 minuten verwijderen met een tissue. 2 a 3 keer per week zelf de nagel opruwen met een bijgeleverd vijltje. De olie kan dan weer goed intrekken. Consistent gebruik gedurende een aantal maanden zorgt voor het beste resultaat, afhankelijk van de status van de kalknagel. 

Resultaat voor en na    

TIPS
ropaNAIL
is een zeer geconcentreerde en krachtige olie. Indien uw huid een reactie geeft, adviseren wij om ropaNAIL zo veel mogelijk alleen op de nagel te gebruiken. Uw huid kunt u eventueel beschermen met vaseline.
Een allergische reactie kunt u uitsluiten door ropaNAIL te testen op een stukje huid ergens anders op uw lichaam.

Ingrediënten ropaNAIL
ropaNAIL wordt gemaakt met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten: olijfolie, oregano-olie, calendula, propolis en vitamine E.

 

© 2020 - 2023 PediCare Naturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel