Natuurlijke wrattenolie | RopaCare

Vorige Artikel 10 van 16 Volgende
€ 12,99

Wratten efficiënt aanpakken op een natuurlijke manier? 

Dat kan met onze 100% natuurlijke wrattenolie op basis onze eigen krachtige oregano-olie. Uit onderzoek is gebleken dat essentiële oregano-olie antimicrobiële werking heeft. Wat wil zeggen dat het gebruikt wordt in de behandeling van infecties veroorzaakt door micro-organismen als bacteriën, virussen en schimmels.

 

Wat zijn wratten?

Wratten zijn kleine huidgezwelletjes die door het HPV (humaan papillomavirus) veroorzaakt worden.Dit virus bevindt zich niet alleen in de wrat zelf, maar ook in de gezonde huid eromheen. Iedereen kan wratten krijgen, maar de ene persoon is er bevattelijker voor dan de andere. De meeste mensen hebben maar een paar maanden of enkele jaren last van wratten, omdat hun afweersysteem de wratten afbreekt. Wratten gaan dus vanzelf weer over, maar niet bij iedereen. Sommigen hebben er jaren last van. Naast het feit dat ze ook heel pijnlijk kunnen zijn, vinden de meeste mensen het ook een onprettig gezicht. Wij raden dan ook aan om snel met onze wrattenolie te beginnen. 

 

Hoe werkt ropacare wrattenolie? 

Ons hoofdingrediënt is onze eigen krachtige oregano olie met een heel hoog percentage carvacrol. Carvarol staat bekend om zijn antimicrobiële werking. Het doel van de behandeling is het vernietigen van de opperhuid, waarin de virusdeeltjes zich bevinden. Daarnaast staat carvacrol ook bekend om zijn diep reinigende werking. Wij adviseren om de olie 2-3 keer per dag te gebruiken. De olie 15 minuten in te laten werken en indien mogelijk af te dekken met tape of een pleister. Verder kunt u de wrat en de omliggende huid (eelt) behandelen met puimsteen of een vijl (deel deze niet met anderen want het wrattenvirus is heel besmettelijk). De olie kan dan weer goed intrekken. In sommige gevallen ziet u binnen een paar dagen al verbetering maar ga er vanuit dat u wel een aantal weken (soms wel maanden) voor de behandeling moet uittrekken.

 

Natuurlijke ingredienten:

  • Essentiële oregano-olie
  • Olijfolie
  • Calendula
  • Propolis
  • Vitamine E

Zie hier mooie resultaten:

 

 

© 2020 - 2023 PediCare Naturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel