Combipakket olie/schoenspray | RopaNail

Vorige Artikel 7 van 16 Volgende
€ 24,98 € 19,99

Combinatiepakket met 10ml ropaNAIL kalknagel olie en 100ml ropaNAIL schoenspray, met een combinatiekorting!

Geef schimmels geen kans! Totaalpakket voor een hygiënische en effectieve verzorging van kalknagels én schoenen.

 

ropaNAIL is dé 100% natuurlijke oplossing bij kalknagels.

 

Kalknagels zijn een hardnekkige aandoening. Steeds meer mensen ontdekken dat de natuurlijke manier om kalknagels aan te pakken écht werkt. Het geheim van ropaNAIL is onze eigen, Nederlandse oregano-olie. Door jarenlange ervaring kunnen we de maximale werkende stoffen uit onze eigen geselecteerde oregano-planten winnen. Deze supergeconcentreerde olie is de basis van ropaNAIL en maakt ropaNAIL tot een geconcentreerde en krachtige formule.


Onze schoenspray is een unieke aanvulling op de behandeling. Schimmels verspreiden zich snel en kunnen zich ook in uw schoenen en sokken nestelen. Het verzorgen van alleen de nagels is dan niet voldoende. ropaNAIL Schoenspray bevat onze eigen oregano-olie en houdt u uw schoenen hygiënisch en fris. 100% natuurlijk!

 

Gebruik olie: 2x daags op en onder de nagel smeren. Consistent gebruik gedurende een aantal maanden zorgt voor het beste resultaat, afhankelijk van de status van de kalknagel.
Gebruik schoenspray: Spray dagelijks uw schoenen in aan het einde van de dag. De schoenen kunnen ‘s nachts drogen, en schimmels hebben geen kans meer zich te verspreiden in de schoen.

© 2020 - 2023 PediCare Naturals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel